Betekenisvol Ondernemen?

Wil jij de wereld verbeteren en blijvend verschil na laten voor mens en aarde?

Dan heb je vast een verlangen naar een betekenisvol leven! Waar word jij gelukkig van? Om daar helemaal voor te gaan, dat vraagt moed en vertrouwen. En zeker als je dat wilt doen door te gaan ondernemen in het maatschappelijk probleem dat jij wilt oplossen.

Winst voor mens, aarde en ondernemer. En waar begin je dan?

Ik wil graag het verschil maken door betekenisvol ondernemerschap als een olievlek te verspreiden. Zowel het betekenisvol leven als ondernemerschap inspireren mij en ik wil jou daarin graag een stap verder helpen. Daarom heb ik een gratis 6 stappenplan gemaakt waarmee je meteen aan de slag kunt.


En kom je daar niet helemaal uit, schrijf je dan in om kans te maken op de 5 strategische sessies die ik maandelijks gratis weggeef. In een telefonisch maatwerk gesprek van 20 minuten laat ik je een grote stap voorwaarts maken. Mail om kans te maken naar ejgvandijk@floxcoaching.nl. 

Ben je nu al enthousiast om verder op maat begeleid te worden naar jouw droombedrijf? Dan kan ik je het volgende aanbieden:

E-coaching via mail:

Module 1  Waarom?

Module 2  Wat?

Module 3  Wie?

Module 4 Hoe?

Module 5 Bijna klaar voor de start!

Investering: Module 1 t/m 5: 125 euro per module.  Totaal alle modules: 495 euro.

Individuele 1 op 1 Skypesessies van 60 minuten,  maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9 en 21 uur: 175 euro per sessie.